sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Tunne kasvot

En pitkästytä pitkällä taisteluraportilla. Sitä samaa edelleen, eli "kivaa" ja "hyvin". Aika vähän kommentteja jutuista, menneet yleensä sellaisenaan lehteen. Pitäisi kai itse tajuta kysyä enemmän palautetta, mutta en jostain syystä ole... Ei ne kaikki kuitenkaan priimaa voi olla, vaikka kelpaavatkin.

Mutta hauska sattumus. Kuten tiedätte, tää paikka on mulle outo. Olen sentään kaupunginjohtajan nimen opetellut. EILEN mietin kalamarkkinoilla juttua skautatessani, että kun ei tunne naamalta ketään, sitä voi vaikka kaupunginjohtajaa jututtaa tietämättään. Vähän noloa olisi olla tuntematta, ajattelin.

Pienessä kaupungissa siihen voisi kuitenkin törmätä. Ajattelin muistaessani ainakin sen tsekata. No tänään mentiin autokaupoille juttua tekeen. Jututin eri tyyppejä. Vanhoja änkyröitä lukuun ottamatta ihmiset suostuu tosi hyvin kuvan kanssa lehteen, se ollut kiva huomata.

No, pyörin siinä kohdetta etsien kaupassa. Katselin perällekin päin, jolloin kuvaaja - mukava mies, kuten kaikki täällä - totesi, että älä siltä käy kysyyn. Oli nimittäin juurikin kaupunginjohtaja. What are the odds.

NP: In Flames - Like You Better Dead

PS. Olen muuten todnäk. Tampereella ens viikonloppuna. Jos joku muukin on ja kaipaa turinaseuraa toimitusten kähminnöistä, pistäkää viestiä.

1 kommentti:

Usko Teräsvuori kirjoitti...

Täytyykin olla varovainen. Oon vähän pelänny, että jotain tollaista saattaisi käydä.