tiistai 13. toukokuuta 2008

Takaisin töihin

Monnin toinen viikko alkoi vapaapäivällä; maanantaina ei töihin saanut tulla. Huomasin ennenkuulumattoman asian: töissä mulla on kivempaa kuin vapaalla. Kerrankin saa tehdä järkevää työtä, mutta vapaa-aika ei tarjoa extreme-elämyksiä - eli asetelmat ovat kääntyneet päälaelleen!

Heh, journalistista huumoria välimerkkikikkailulla.

En tiedä, onko kyseessä tämä asuinpaikkani. Vielä ei ole kovin tuttu tämä. Eikä kauheasti tarjoa mitään. Menin baariin katsomaan lätkää. Tilasin 0,4 (kyllä sen täytyi olla) Koffin. Hinta 4,6. Moiseen en ihan vähään aikaan ole törmännytkään. En perusbaarissa ehkä koskaan. Eniten ehkä kuitenkin kyrsii se, että Rouva Monni on poissa. Kai siihen on jotenkin ehtinyt tottua. Siis rouvaan, ei sen poissaoloon:)

Mutta eilen mm. kolusin Citymarketin perusteellisemmin läpi kuin koskaan mitään markettia. En siis ostotarkoituksessa vaan uteliaisuuttani. Virikkeet kai vähissä. Hassuja viiden euron camo-olohousuja oli tarjolla. En ostanut.

No anyway, työt alkoivat taas. Tein jo aiemmin saamaani juttukäskytystä. Yritysvierailu paikalliseen tehtaaseen ja lehden kauppaliitteeseen nettikauppaa käsitellyt juttu. Eli siis mm. oikeus- ja taloustiedettä ovat sisältäneet jutut tähän mennessä. No selvisin tästäkin, jäljestä paha mennä sanomaan. Kuvaamaan jouduin yllättäen taas, ja kuva paranikin edelliskerrasta. Tähän olin jossain määrin jopa tyytyväinen.

Huomisesta ei tietoa, saa nähdä, mitä tupsahtaa eteen. Mielenkiinnolla odotan.

Kiva että kaikilla tuntuu olevan kivaa.

Ei kommentteja: