keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Eka oikea viesti

Nyt tulee oikeaa tekstiä. Ilmoittautuneita kirjoittajia on viisi, toivottavasti kaikki jaksavat raapustaa edes toisinaan. Muutin myös neiti Vihervaaran "pyynnöstä" ulkoasua.

Monnilla työt ovat alkaneet ihan mielenkiintoisesti. Maanantai meni tutustuessa paikkoihin ja vähän ihmisiin. Tiistaina aloitettiin. Ensimmäisenä kirjoittelin juttua, joka lähti vuoronvetäjän ihmeteltyä sitä, miten isommassa kaljatölkissä kalja on niin paljon kalliimpaa. Ei mitään suurta taidetta siis, mutta siitä sain aiheen.

Sain kaksi päivää aikaa raapustaa juttua ja näin. Kävin galluppiakin tekemässä. Yllätyin kun ehkä noin 40 minuutissa selvittiin kuvaajan kanssa, vaikka kyse oli kaljanjuonnista. Avomielistä porukkaa oli jo aamusta kaupassa ja saatiin neljä ihmistä nalkkiin.

Nyt tahti vähän kiihtyy, seuraavaksi aiheeksi lupailtiin erääseen nettikauppaa harjoittavaan paikalliseen yritykseen tutustumista, ja siihen liittyvää kainaloa. Tulee liitteeseen. Ihan siis järkeviä aiheita heti alkuun. Alun perin sille piti olla viikon loput kaksi päivää, mutta toisin kävi. Pitääkin lähteä huomenna erääseen näyttelyn avaijaiseen ja tehdä siitä juttuja ja vielä kuvatakin se. Perjantaiksi kai sitten tuo toinen.

Autolla maakuntiin. Saa nähdä miten äijän käy. Kiva kyllä saada jo alusta käyttää kaikkia vähäisiä kykyjään. Valokuvaus meillä yleensä tehdään kuvaajien toimesta, mutta nyt ei sellaista liiennyt. Se vähän mietityttää, kun on kamerakin väärää merkkiä...

Mutta mukava alku kyllä ollut. Päätoimittajasta lähtien mukavaa porukkaa töissä jne.

NP: RHCP - Give It Away

Ei kommentteja: